Nachtzorg Drunen

Zuster Jansen biedt laag complexe nachtzorg in Drunen. Onze nachtzorg kan bij u thuis worden ingezet, waardoor u een opname in een zorginstelling kunt uitstellen of voorkomen. Met nachtzorg in Drunen door Zuster Jansen kunt u op een veilige en verantwoorde wijze thuis blijven wonen. U ontlast hiermee uw eventuele mantelzorgers en u bent de hele nacht door in de handen van professionele zorgverleners die over u waken.

Nachtzorg als antwoord op uw zorgvraag

Nachtzorg in Drunen kan voor u een zorgoplossing zijn wanneer u zich overdag zelfstandig kunt redden, maar wanneer u in de nacht extra zorg nodig heeft. Ook kan het zijn dat u overdag verzorgd wordt door iemand uit uw directe omgeving, maar dat u in de nacht geen beroep wilt doen op uw mantelzorger. Daarnaast kan onze nachtzorg voor u een oplossing zijn in de vorm van overbruggingszorg, wanneer u bijvoorbeeld in afwachting bent van een opname in een zorginstelling, of wanneer u ons tijdelijk nodig heeft tijdens uw revalidatieproces na een heupoperatie.

Nachtzorg in Drunen zoals u dit wenst

U kunt nachtzorg in Drunen door Zuster Jansen ontvangen van 23.00 uur tot 07.00 uur. Wanneer u in de avond en ochtend meer zorg nodig heeft kunt u kiezen voor onze uitstekende 12-uurs zorg in de nacht. Hierbij is er een professionele zorgverlener bij u aanwezig van 20.00 uur tot 08.00 uur of van 21.00 uur tot 09.00 uur. Dit is uiteraard volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Zuster Jansen is er voor u

Of u nu onze nachtzorg in Drunen bij u thuis wenst te ontvangen, of onze complete 24-uurs zorg; Zuster Jansen is er voor u. Onze professionele zorgverleners zijn flexibel en passen zich aan aan iedere situatie. Zuster Jansen heeft affiniteit met zeer diverse zorgvragen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Zuster Jansen en informeer naar de mogelijkheden.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
 
Artikelen
24-uurs zorg en verpleging
Onze 24-uurs zorg zal de mantelzorger ontlasten en geeft rust en comfort, rekening houdend met uw wensen. Wanneer u 24-uurs zorg nodig heeft bij de ziekte van Alzheimer dan kunt u rekenen op een klein, vast zorgteam die u 24 uur per dag verzorgen.